Interviu servicii gazduire - hosting proiect "Saptamana altfel"

HostGame.ro interviu proiect  in cadrul Activitatii scolare "Saptamana altfel" Scoala Gimnaziala nr. 1 Colibasi jud. Giurgiu realizat in data de 12.04.2017

 

1.Cum v-a venit ideea sa faceti firma de host?
- Din pasiune pentru jocuri

2.Cum si cat timp v-a luat sa faceti firma?
- Aproape 1 luna - Acte pentru spatiu sediu, cerere fisc, inregistrare registru comertului, etc.

3.De cat timp este infiintata firma?
- Avem o activitate efectiva pe specificul de hosting (web host si host jocuri) de 6 ani (acum in 2017)

4.Cati oameni sunt angajati la firma dvs?
- Nu avem angajati. Intreaga activitate este sprijinita de fondatorii firmei, iar prin programul propriu am automatizat activarea serviciilor dupa comanda si plata. Alegi hostul, apesi pe cumpara, completezi datele solicitate, platesti chitanta se activeaza hostul si primesti pe e-mail datele de acces. Automatizarea include atat la deschiderea, inchiderea cat si la prelungirea servicilor sau schimbarea pachetului (a numarului de sloturi sau pachetul de web host).

5.Vreti sa mai progresati sau ramaneti la host si popularitatea aceasta?
- Avem multe proiecte in derulare, cum ar fi:
* dezvoltarea functionalitati site-ului si a capacitatii de gazduire.
*punerea la dispozitie sub forma de inchiriere a programului propriu utilizat pe http://hostgame.ro/ ( care are automatizarea activari servicilor la plata prin SMS si prin CARD, emiterea automata a facturilor, evidenta clientilor, a produselor, statistici, etc.)

6.Ce obiective aveti? (sau nu aveti?)
- Sa oferim in continuare host de calitate si sa venim in intimpinarea dorintelor untilizatorilor prin dezvoltarea pachetelor de host oferite. Astfel am introdus in oferte : Gazduire Server MTA San Andreas, Gazduire Server CS Global Offensive 128 tickrate, Gazduire Server Spigot (minecraft)Gazduire Server Left 4 Dead si altele.

7.Cum ati ajuns la succesul acesta?
- Seriozitate, profesionalism

8.Va gandeati vreodata ca veti ajunge la succesul acesta?
- Doar ne facem treaba - succes in hosting ni se pare cam mult spus

9.V-ati gandit vreodata sa renuntati?
- Da, uneori, pentru ca facem totul din pasiune - nu avem stimulent salarial si nu suntem pe profit ca sa incasam venituri sub forma de dividente, iar incasarile firmei le folosim pentru a plati furnizorii si impozitele. Inca nu am recuperat banii imprumutati firmei pentru investiile initiale (serverele fizice pe care hostam, etc.).
- Nu am renuntat pentru ca am facut investii materiale, sufletesti si inca mai credem in "vise"

10.Este greu sa menti si detii o firma mare ca a dvs?
- Suntem o firma mica, cu o cifra de afaceri mica. Profilul afacerii de hosting si in special hostul de jocuri determina specificul clientilor, care sunt fara venituri proprii, dar doresc calitate si preturi mici.
- Da este greu sa mentii o firma de host, cand ai concurenta neloiala de la hosturile pirat, care nu au firma si nu platesc impozite. Fiind o firma serioasa avem ca principal atu seriozitatea si stabilitatea. Siteurile pirat apar si dispar, iar de multe ori dau teapa. La HostGame.ro, platile prin SMS si CARD se fac securizat prin mobilpay.ro, iar la transfer bancar securizarea este asigurata de banca.

Comentarii

Trebuie să fii autentificat pentru a adăuga un comentariu!
  • 12.04.2017, 14:09
    Interviul a fost realizat in data de 12.04.2017 de mine in cadrul Activitatii scolare "Saptamana altfel" pentru Scoala Gimnaziala nr. 1 Colibasi jud. Giurgiu
    Eu am ales sa fac un interviu despre firma HostGame.Ro, pentru ca am fost foarte multumit de calitatea servicilor de host.
    Multumesc HostGame.Ro!
FidelityWorks.ro foloseste cookies pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta. Mai multe detalii