Nimic mai simplu ca un site, forum, blog sau script server joc

Ce este simplu pentru unii, poate fi de neinteles pentru altii.
Cand cunosti este simplu, cand inveti ti se pare complicat, complex, apoi este ca o relevatie si ti se pare simplu.

Un site, un forum, un blog toate pot fi personale sau nu, complexe sau simple. Postarea acestora pe net si indemnul la dialog, transforma monologul si nota personala in public. Prin postarea pe net, ne depasim conditia de privat, personal, in dorinta de socializare, de comunicare, de semnalare a existentei noastre, a potentialului nostru, totul din dorinta,  de a fi recunoscuti si cunoscuti de catre semeni asa cum ne percepem noi.
Inainte de a lua hotararea sa iti iei un web host (gazduire domeniu) trebuie sa stii ce anume vrei sa faci cu el, sa fii constient ca o parte din viata ta devine publica

Un script pentru un server joc :
Counter-Strike 1.6 (CS 1.6), Counter-Strike Source (CSS), CS Global Offensive(CS-GO), Left 4 Dead 2 (L4D2), GTA: San Andreas Multiplayer (SA-MP), MOHAA, Minecraft, Killing Floor sau alte hosting games,
este pentru cei neinitiati ceva de neinteles, complex, dar nimic nu sta in calea mintii umane si ce a fost facut de om, tot de acesta poate fi desfacut (inteles, interpretat) si modificat.

Incepatori detinatori, owneri de servere acceptati provocarile si nu va lasati invinsi de hieroglife din fisierele de pe un host server. Aveti la dispozitie o biblioteca uriasa numita internet care va pune la dispozitie ABC-ul si care prin pasiune pentru joc poate sa va descopere o minunata lume a limbajului de programare, iar cei care la inceput v-au fost "profesori" si v-au pus in mana abecedarul, in curand o sa va devina elevi studenti si o puteti voi la randul vostru sa ii invatati.

Comentarii

Trebuie să fii autentificat pentru a adăuga un comentariu!

Nu a fost făcut nici un comentariu.

FidelityWorks.ro foloseste cookies pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta. Mai multe detalii