Recuperare hosting. Revanzare, furt date acces cPanel, Panel, web host, host game

 Urmareste HostGame.ro pe instagram  

Recuperare hosting (Panel & cPanel)

Intram pe site https://hostgame.ro/, apasam (sus) pe "Autentificare"si se deschide pagina de unde putem sa ne autentificam, recuperam parola contului nostru de site sau sa ne inregistram:

autentificare.jpg

 
 
Dupa autentificare apasam (sus) pe "Contul meu", apoi in partea stanga pe "Administrare servicii"
 

Ad_serv_0.jpg
 
 
In dreapta, avem "Plateste", daca ne ducem cu mausul pe buton acesta se desface in " Plateste" & "Detalii", apasam pe "Detalii".
 

Ad_serv_1_GD.jpg (35 KB)
 
 
In stanga avem Reseteaza parola pentru cPanel sau Reseteaza parola pentru cont dupa caz. Apasand pe acest link vom fi atentionati ca resetam parola, confirmam si verificam e-mail-ul primit pentru recuperarea parolei de acces la cPanel sau urmam instructiunile primite pentru resetare parola Panel.
 
restartare_parola.png (2 KB)
 

La HostGame.ro totul este automatizat la plata prin SMS. Nu ai nevoie de prezenta noastra. Comanzi, platesti si primesti automat hostul, si un e-mail cu datele de acces la Panel sau dupa caz la cPanel. Fiecare detinator este raspunzator de modul in care isi gestioneaza datele de acces la conturile sale de pe site si la host-urile sale (Panel sau/si cPanel).

Nu dati datele de acces la contul de pe site-ul https://hostgame.ro/ , intrucat acest cont este singura garantie a dvs. fata de oricine ca sunteti titularul, iar din acest cont puteti oricand sa recuperati datele de acces la host-ul, host-urile dvs. Este responsabilitatea detinatorului sa aiba grija de datele de acces, hosturile se inchid automat cand expira perioada pentru care au fost platite.


HostGame.ro nu isi asuma nici o responsabilitate si nici nu incurajeaza revanzarea hosturilor de catre clienti, dar s-a constatat ca aceasta este o practica frecventa avand in vedere calitatea ridicata a serviciilor noastre cu niste preturi mici. Responsabilitatea apartine in exclusivitate atat celui care cumpara cat si a celui care revinde fara a avea dreptul.

Comentarii

Trebuie să fii autentificat pentru a adăuga un comentariu!
 • Andrei15 18.06.2015, 13:55
  Dc nam prmit informatiile pe mail ?
  • CORNEL 18.06.2015, 13:58
   Parola se primeste pe e-mailul pe care il ai pe contul de pe site http://hostgame.ro/, nu pe e-mailul trecut pentru autentificare pe gameCP.
   Verifica adresa de e-mail pe care o ai pe contul de pe site http://hostgame.ro/ si o sa gasesti toate raspunsurile la cele 4 solicitari de recuperare parola.
   Este valabila ultima parola primita pe e-mail.
 • FiZZo 19.01.2015, 18:53
  si cum stiu care e parola?....
  • CORNEL 19.01.2015, 21:51
   Primești toate informațiile pe parcurs.
   Vezi tutorial video.
FidelityWorks.ro foloseste cookies pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta. Mai multe detalii