Programe utile pentru CS 1.6

Serviciile de host includ gratuit Protectie DDOS si Firewall,
Certificat SSL free, acces la Panel si ftp SFTP. Sv_downloadurl.
Reduceri partenerilor - Vezi detalii Domeniu free- Vezi conditii
Activare automata la plata prin SMS sau CARD bancar.
CS1.6.png (27 KB)

 skype.png (3 KB)  whatsap.jpg (2 KB) facebook.jpg  Urmareste HostGame.ro pe instagram                                   www.HostGame.ro - Gazduire web si servere jocuri, Counter-Strike 1.6 (CS 1.6), Counter-Strike Source (CSS), CS Global Offensive(CS-GO), Left 4 Dead 2 (L4D2), GTA: San Andreas Multiplayer (SA-MP), MOHAA, minecraft, COD4, CSZ  

 

   

WinSCP

Pentru accesarea hostului de server sau de site este nevoie de un program de ftp/sftp. WinSCP este un client SFTP și FTP cu interfață grafică, cu sursă deschisă, pentru Windows. Funcția sa principală este transferarea securizată a fișierelor între un calculator local și unul la distanță.  WinSCP se poate descarca de AICI.

Tutorial utilizare WinSCP.

 

hlmv136

Pentru a viziualiza pe calculatorul personal modelele fisierelor .mdl folosite pe serverul CS1.6 trebuie sa folositi un soft specializat, cum ar fi hlmv136. Pot fi văzute din vederi diferite (cadru wireframe, flatshaded, smoothshaded, și textured) folosind Half-Life Model Viewer, modelul tridimensional folosit pentru personaje și creaturi. hlmv136 se poate descarca de AICI.

Tutorial utilizare hlmv136.

Comentarii

Trebuie să fii autentificat pentru a adăuga un comentariu!

Nu a fost făcut nici un comentariu.

FidelityWorks.ro foloseste cookies pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta. Mai multe detalii