Programe de ftp

Pentru accesarea hostului de server sau de site este nevoie de un program de ftp.

Oferim aici o lista cu astfel de programe de ftp:

WinSCP

WinSCP este un client SFTP și FTP cu interfață grafică, cu sursă deschisă, pentru Windows. Protocolul învechit SCP este de asemenea acceptat. Funcția sa principală este transferarea securizată a fișierelor între un calculator local și unul la distanță.  WinSCP se poate descarca de AICI.

Apreciere: ***

Obs. : la unii utilizatori apare eroarea Ai depasit limita de 3 conexiuni permisa

Core FTP

Core FTP , este un client FTP gratuit care oferă un mod rapid, simplu, de a actualiza și menține hostul dvs. prin intermediul FTP.  Acesta oferă, de asemenea, o metodă sigură (prin SSL, TLS, FTPS, HTTPS, sau SFTP) pentru a încărca / descărca fișiere la și de la servere FTP.  Core FTP se poate descarca de AICI.

Apreciere: *****

Obs. : nu sunt

 

SmartFTP

SmartFTP este un FTP (File Transfer Protocol), FTPS, SFTP, WebDAV, S3, SSH, client Terminal. Acesta vă permite să transferați fișiere între calculatorul local și un server de pe Internet. Cu numeroasele sale caracteristici de bază și avansate SmartFTP oferă, de asemenea transferuri sigure, fiabile și eficiente care să-l un instrument puternic face.  SmartFTP se poate descarca de AICI.

Apreciere: *****

Obs. : nu sunt

 

FileZilla Client

 FileZilla Client , este un client FTP gratuit care oferă un mod rapid, simplu, de a actualiza și menține hostul dvs. prin intermediul FTP.  Acesta oferă, de asemenea, o metodă sigură (prin SSL, TLS, FTPS, HTTPS, sau SFTP) pentru a încărca / descărca fișiere la și de la servere FTP.  FileZilla Client se poate descarca de AICI.

Apreciere: ***

Obs. : la unii utilizatori apare eroarea Ai depasit limita de 3 conexiuni permisa

 

Comentarii

Trebuie să fii autentificat pentru a adăuga un comentariu!

Nu a fost făcut nici un comentariu.

FidelityWorks.ro foloseste cookies pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta. Mai multe detalii