Despre Host Game .ro

hostgame_10ani.gif (112 KB)

skype.png (3 KB)  whatsap.jpg (2 KB) facebook.jpg  Urmareste HostGame.ro pe instagram  help40x35.png (3 KB)

Activare automata dupa confirmare plata

 webhost_tutoriale.png (4 KB) CS1.6_tutoriale.png (4 KB) CS-GO_tutoriale.jpg (3 KB) CSS_tutoriale.jpg (2 KB) CSZ_tutoriale.png (4 KB) minecraft_tutoriale.jpg (3 KB) cod4_tutoriale.jpg (3 KB) sa-mp_tutoriale.jpg (3 KB) MTA_tutoriale.jpg (3 KB)  lf4d2_tutoriale.jpg (3 KB) MOHHA_tutoriale.jpg (3 KB)

Despre Host Game .ro - Cine suntem?

Suntem o echipa tanara si cu experienta in domeniul hostului si al jocuriilor, in special CS1.6., care  am hotarat sa cream www.hostgame.ro si sa oferim servicii de un inalt nivel profesional pentru gameri, sa gazduim domenii si servere pentru oricine isi doreste calitate la un pret atractiv! HostGame.ro a fost lansat datorita cererilor numeroase din partea gamerilor. A fost si ramane o idee frumoasa in care pe primul plan este promovarea calitatii si serviciilor profesionale. Oferim servici de web si game hosting la o calitate superioara, la preturi inferioare fata de "piata", raportat la calitate.

Despre Host Game .ro - Servicii dedicate gamerilor!

Esti gamer? Iti doresti sa ai propriul tau server? Esti in cautare de host ce ofera servicii de calitate, in cazul acesta ai ajuns unde trebuie. HostGame.ro vine cu cele mai bune oferte in domeniu la ora actuala din Romania. Oferim servicii de gazduire pentru servere de Counter-Strike 1.6 (CS 1.6), CS Global Offensive(CS-GO), GTA: San Andreas Multiplayer (SA-MP), MOHAA, Minecraft si alte jocuri, pe sistemul de operare LINUX.

Despre Host Game .ro - Calitatea se ridica la acelasi nivel cu pretul?

Lag? Loss? Uptime?, datorita acestor intrebari am decis sa va oferim un link cu serverele hostate de noi pentru a le testa si articolul Gazduire Servere jocuri si Domenii, cu detalii tehnice.

Despre Host Game .ro - Calitate, profesionalism, performanta, siguranta, accesibilitate!

Toate serverele se afla in proprietatea HostGame.ro (Fidelity Works S.R.L.), plasate intr-un centru de date din Bucuresti supravegheat si intretinut non stop de catre o echipa profesionala.

Despre Host Game .ro - Automatizare Promptitudine Performanta Profesionala

HostGame.ro are activarea si prelungirea serviciilor  automata, fapt care permite efectuarea comenzilor si plata prin SMS la orice ora de zi sau noapte.
Automatizarea serviciilor de host este una din numeroasele initiative ale echipei profesionale care compun HostGame.ro.
Munca în echipa, satisfactia profesionala, performanta, proptitudine, inovatie si modalitatile noi de abordare, va face ca HostGame.ro sa se distinga fata de alte firme de hosting.

Despre Host Game .ro - Sponsorizari

HostGame.ro promoveaza comunitatile tinere nou infiintate, prin initiere periodica de proiecte de promovare, denumite generic Sponsorizare comunitati partenere HostGame.ro. Planuri de promovare

Despre Host Game .ro - De ce sa ne alegi pe noi?

Pentru ca de la bun început, inainte de a initia orice gen de colaborare cu clientii nostri, ne-am asumat responsabilitatea de a asigura servicii de calitate, rapide, comode, durabile si accesibile, promovand un mod nou de abordare in relatia beneficiar-prestator servici hosting. Ne-am asumat ceea ce pentru noi reprezinta un concept de comunicare si colaborare cu toti clientii nostri.

Despre Host Game .ro - Suport, ajutor, asistenta clienti.

HostGame.ro ofera suport 24 de ore din 24 prin , articole, telefon, e-mail cat si prin tickete, deoarece e posibil sa nu te descurci in panoul de administrare, sa nu stii sa te conectezi prin ftp ori pur si simplu nu ai mai avut server gazduit pana acum si nu te descurci sa-l configurezi!

Despre Host Game .ro Date Societate

https://hostgame.ro/articole/contact/

 

Comentarii

Trebuie să fii autentificat pentru a adăuga un comentariu!

Nu a fost făcut nici un comentariu.

FidelityWorks.ro foloseste cookies pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta. Mai multe detalii