Setari permisiuni categorii si sub-forumuri pe un forum phpbb

 Urmareste HostGame.ro pe instagram  

Am instalat forumul, dar nu se vad forumurile si nici categoriile pentru a posta - Cauza? Permisiuni forumuri si categorii.

Se instaleaza limba romana, pentru a avea informatii utile privind permisiunile Vezi tutorial scris

Modificam acum sau mai tarziu numele la categorie Your first category si forum Your first forum Vezi tutorial scris

Din Panoul administratorului (ACP) - Forumuri - Permisiuni forum, se selecteaza un forum (categorie). Daca forumul este la inceput este Your first category. Apasam pe trimite si se deschide fereastra Permisiuni forum Aici puteţi modifica ce utilizatori sau grupuri pot accesa categoria selectata. Fiind categorie dam permisiuni de vizualizare la utilizatori si grupuri.

Din Panoul administratorului (ACP) - Forumuri - Permisiuni forum, se selecteaza  forumul. Este cel care s-a numit (sau se numeste daca nu ati schimbat denumirea) Your first forum. Apasam pe trimite si se deschide fereastra Permisiuni forum Aici puteţi modifica ce utilizatori sau grupuri pot accesa categoria selectata. Dam permisiuni de vizualizare la vizitatori si standard la utilizatori si grupuri.

Daca deja aveti mai multe categorii sau forumuri atunci puteti sa le accesati din lista / tabelul aflat in Panoul administratorului (ACP) - Forumuri - Administrare forumuri si apasand  pe butonul modifica putem edita/modifica permisiunile din Copiaza permisiuni.
Forumurile puteti sa le accesati din apasand pe numele categoriei, panoul de control arata la fel ca cel de la categorie.
 
Permisiunile la Creaza un nou forum (categorie / forum)

In Panoul administratorului (ACP) - Forumuri - Administrare forumuri in dreapta jos apasam pe butonul Creaza un nou forum. Aici stabilim: - Tip forum: Categorie, Forum sau Legatura (link).  In fereastra Copiaza permisiuni: copiem permisiunile de la categoria sau forumul la care deja am stabilit permisiunile.

Comentarii

Trebuie să fii autentificat pentru a adăuga un comentariu!

Nu a fost făcut nici un comentariu.

FidelityWorks.ro foloseste cookies pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta. Mai multe detalii