Comunitatile de jocuri (game) si administrarea lor

Cum populez o comunitate de jocuri?

O comunitate de jocuri este foarte greu de promovat, dezvoltat si mentinut. In general aceastea iau nastere urmare a nemultumirilor manifestate in cadrul altor comunitati unde initiatorul sau initiatorii noii comunitati, considera ca sunt nedreptatii (uneori pe buna dreptate), sau au impresia ca Ownerul comunitatii castiga bani frumosi din ranguri pe forum, ori grade pe servere.
Multi uita ca ai nevoie de experienta cel putin in:
- creeare unui site/forum,
- prelucrarea de imagini
- intretinerea site-ului/forumului
- postarea de articole originale nu copiate
- experienta in servere si jocuri pentru a da sfaturi competente
- rabdare ca articolele sa fie indexate pe internet, comunitatea sa fie cunoscuta
De regula, la inceput este un mare avant si pe urma, apar greutatile si constati ca a fost un mare balon de sapun, cu multe sperante si mari dezamagiri. Foarte putini reusesc sa treaca de "marea sapuneala a incepatorului".
Multi din Ownerii comunitatii nu participa activ la partea financiara considerand ca experienta si timpul afectat administrarii comunitatii si serverelor compenseaza acest lucru.
Cele mai multe comunitatii se desfiinteaza singure datorita neglijariii partii financiare si impovararii excesive a membrilor care suporta singuri hostul site-ului/forumului si/sau a serverelor din cadrul comunitatii.
HostGame.Ro, care a fost o initiativa a unei echipe entuziaste de jucatori, hotarati de a promova un host de calitate pentru gazduire domenii si servere Counter-Strike 1.6, Counter-Strike Source, San Andreas si alte jocuri, a inceput parteneriatul cu multe comunitati de game care s-au destramat datorita certurilor interne, lipsei sursei de finantare, ori renuntarea la servicii calitative pentru ceva mai ieftin, mai convenabil. Cand platesti foarte putin pentru un serviciu de hosting indoielnic, apare compromisul, accepti sa renunti la orice pretentii privind calitatea in favoarea aspectului financiar.

HostGame.Ro practica cele mai mici preturi la host servere avand o calitate superioara, venind astfel in sprijinul clientilor sai pasionati de jocuri interactive pe internet. Periodic, HostGame.Ro acorda promotii, premii si alte surprize placute si utile. Acordam permanet promotii sub forma de sloturi suplimentare celor care intra cu serverul pe care-l detine si este hostat la HostGame.Ro, intr-o comunitate partenera.
Incurajam platile in avans..
Descoperiti singuri reducerile de pret, alegand varianta care va avantajeaza cel mai mult.
Comenzile si platile se fac automat, pe site-ul nostru gasiti toate indrumarile.

Daca aveti nevoie de sprijin puteti sa ne contactati. Asistenta noastra este efectiva 24 de ore din 24 fiind asigurata atat prin articole, telefon, e-mail cat si prin tickete.
Data (luna) de la care incepe hostul este a doua zi de la data la care s-a activat hostul, detinatorul hostului castigand astfel prima zi care nu se ia in considerare la plata.
Hostul detinut se poate plati in orice zi a lunii in curs, data precizata in Administrare servicii este data limita, ultima zi, in care se poate plati, dupa care serviciul se suspenda. Dupa efectuarea platii durata hostului se prelungeste cu inca o luna (sau mai multe, in functie de cat s-a platit) pastrandu-se aceeasi zi ultima de plata (cea care a fost initial). Comenzile si platile se fac doar de pe site-ul www.hostgame.ro.

De asemena, oricand puteti marii numarul de sloturi, dand o noua comanda din administrare servicii - administrare/plateste (vezi Plata prelungire host), in timpul lunii in curs. Numarul de sloturi se mareste automat cand incepe luna pentru care ati platit in avans.
Indiferent daca numarul de sloturi creste sau scade hostul (serverul) ramane acelasi.
HostGame.Ro este alaturi de dvs. si va pune la dispozitie numarul de sloturi pe care il doriti.
O comanda noua, indiferent de numarul de sloturi, se face din acelasi user pe care ati dat comanda anterioara.
Articole pe aceeasi tema :

Popularea serverului

Pentru a adauga comentariul tau trebuie sa fii inregistrat pe site si autentificat

Comentarii

Trebuie să fii autentificat pentru a adăuga un comentariu!
  • Leybo 08.11.2015, 14:52
    Te-ai saturat de Sa;MP si de jocuri plictisitoare ? Intra pe StaR.FhG.rO !! Cel Mai Smecher Server de Counter-Strike 1.6 !! Intrati pe El !
FidelityWorks.ro foloseste cookies pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta. Mai multe detalii