Sponsorizare comunitati partenere. Plan de impulsionare 7x7

HostGame.ro este printre putinele firme de hosting care promoveaza comunitatile tinere nou infiintate. In acest scop HostGame.ro pune la dispozitie site-ul Groups Community Game.

Periodic HostGame.ro ofera posibilitatea comunitatilor de jocuri sa se dezvolte punandu-le gratuit  la dispozitie host servere din portofoliul.
In prezent oferim servicii de gazduire web si de servere jocuri, cum ar fi: Counter-Strike 1.6 (CS 1.6), Counter-Strike Source (CSS), CS Global Offensive(CS-GO), Left 4 Dead 2 (L4D2), GTA: San Andreas Multiplayer (SA-MP), MOHAA, Minecraft , de servere jocuri, cum ar fi: Counter-Strike 1.6 (CS 1.6), Counter-Strike Source (CSS), CS Global Offensive(CS-GO), Left 4 Dead 2 (L4D2), GTA: San Andreas Multiplayer (SA-MP), MOHAA, Minecraft, Killing Floor, la preturi mici si o calitate superioara

Nota: va recomandam ca in perioda desfasurarii proiectului sa nu investiti in boost, redirecte, dropuri, pluginuri, addon-uri, etc. intrucat ne rezervam dreptul de a intrerupe in orice moment serviciile gratuite din nerespectarea conditiilor sau motive proprii de organizare (fara a ne justifica).

Sprijinul HostGame.ro consta in:

- in total comunitatea poate sa comande de la HostGame.ro 7 hosturi servere

*host server CS 1.6 - 14 sloturi (public) - 1 euro /7zile
*host server CS-GO - 10 sloturi (public)- 1 euro /7zile
*host server CSS 12 sloturi (public) - 1 euro /7zile
*host server SA-MP - 25 sloturi - 1 euro +/7zile
*host server Minecraft - 6 sloturi - 1 euro /7zile
*host server Left 4 Dead 2 - 4 sloturi - 1 euro /7zile

- fiecare membru al comunitatii isi poate alege orice host server de 1 euro, fara a plati hostul.
- dupa cele 7 zile hosturile se pot plati sau se inchid fara nici o obligatie din partea detinatorilor.
- un membru nu poate detine mai mult de un host server pe un cont
- HostGame.ro va promova comunitatea prin postarea bannerului acesteia pe Groups Community Game
- membrii comunitatii vor beneficia de preturile promotionale ale Groups Community Game

Comunitatea trebuie sa indeplineasca conditiile de parteneriat cu HostGame.ro, respectiv:

- HostGame.ro din acel moment trebuie sa aiba exclusivitate in hostarea serverelor comunitati. Daca comunitate are deja servere hostate in alta parte acestea vor ramane in continuare, dar din momentul parteneriatului comunitatea nu va accepta decat serverele hostate la HostGame.ro
- Comunitatea trebuie sa tina pe site/forum:

- un banner in header (HostGame.ro);
- o categorie (forum) |Hosting HostGame.ro|, care sa fie postata printre prime 2 (doua) categorii cu:
            - forum link catre site-ul www.hostgame.ro;
            - forum cu promotiile HostGame.ro pentru comunitate, inclusiv articol in forum care sa anunte parteneriatul exclusiv cu HostGame.Ro

 - Reprezentatul HostGame.ro trebuie sa aiba grad pe forumul comunitatii cu permisiuni de adaugare sub-forumuri, sterge, modificare, postare mesaje globale (acestea sunt necesare pentru a oferii comunitatii  cele mai noi oferte, promotii reduceri);
- hosturile serverelor trebuie obligatoriu sa ramana in comunitate pe perioada gratuitatii;
- obligatoriu fiecare server trebuie sa aiba forum in comunitate, unde detinatorul sa poata administra serverul (reguli server, grade admini, lista ban, reclamatii, etc.)
- este interzisa, sub sanctiunea suspendarii proiectului, activitatile de publicitate la alte servere, la alte hosturi, folosirea pluginurilor, scripturilor de redirectionare,boost, dropuri, etc., primirea in comunitate chiar si cu titlul gratuit a altor servere de la alte hosturi, inregistrarea serverelor si in alte comunitati sau mutarea acestora.

Pentru a beneficia de sprijinul acordat de HostGame.ro, trebuiesc efectuati urmatorii pasi:

- postarea bannerului (vezi cod banner mai jos), a categoriei  |Hosting HostGame.ro| , acordarea gradului pe forum reprezentatului HostGame.ro
- efectuarea de comenzi pana la Pasul 5 (comanda ramane in asteptare - nu se efectueaza plata). Pentru modul in care se efectueaza comanda cititi articolele noastre de pe site ( Comanda si Plata>Plata prin sms>Plata prin sms - Comanda noua )
- contactarea reprezentatului nostru pentru activarea gratuita a serviciului de host server pentru proiectul 7x7
- la activarea hostului se primesc automat, pe e-mail, datele de acces host (gameCP si ftp)

La HostGame.ro totul este automat, dupa activarea serviciului de host server, pe site-ul www.hostgame.ro/ro/ in Contul meu (sus), Administrare servicii (stanga), puteti vizualiza data inchiderii automate a hostului. Pentru prelungirea hostului inainte de data inchiderii, oricand se poate plati, pentru aceasta urmati tutorialul Plata prin sms - Prelungirea hostului (Comanda si Plata> Plata prin sms>Plata prin sms - Prelungirea hostului ). La plata prin SMS sau prin CARD modificarea datei de inchidere a hostului se actualizeaza automat. Plata se poate face si prin transfer bancar.
Hostul serverului se poate administra de pe site-ul www.hostgame.ro/ro/ in Contul meu (sus), Administrare servicii (stanga), Administrare (stanga) (se viziualizeaza Plateste/Detalii), se apasa pe Detalii . In Detalii serviciu se poate schimba DNS-ul ("hostname" daca DNS-ul este dat de HostGame.ro), avem link direct catre GameCP, putem programa restartarea automata a serverului in fiecare zi sau saptamanal la o anumita ora, si cand se indeplineste o anumita conditie de numar maxim de jucatori.
Daca aveti nevoie de sprijin puteti sa ne contactati . Asistenta noastra este efectiva 24 de ore din 24 fiind asigurata atat prin tutoriale, telefon, e-mail, cat si prin tickete.


Planul de dezvoltarea-populare a comunitatilor de jocuri si sponsorizarea

Sponsorizarea promovata de HostGame.ro, gratuitate, reduceri preturi   ( sloturi suplimentare ), promovare, nu este suficienta fara un plan al stafului comunitatii, care sa impulsioneze comunitate si implicit dezvoltarea acestei si dupa perioada impulsionare.

Ce este un plan?

Planul este, o perspectivă, o strategie, un model, o activitate de organizare şi decizie, o punte între ce iti propui si acţiunile concrete.
Pentru a face un plan ai nevoie de viziune, de o prespectiva despre viitorul comunitatii.

HostGame.ro te impulsioneaza sa ajungi mai repede in acest viitor propus :
o comunitate de jocuri mare cu multe servere de diferite tipuri de joc si moduri.


Nu este suficient sa-ti propui, daca nu ai si resursele necesare, respectiv membrii care sa aiba experienta cel putin in:

- creeare unui site/forum,
- prelucrarea de imagini
- intretinerea site-ului/forumului
- postarea de articole originale sau copiate, dar care sa fie utile si de noutate
- experienta in servere si jocuri pentru a da sfaturi competente
- rabdare ca articolele sa fie indexate pe internet, comunitatea sa fie cunoscuta


Concret, ce trebuie sa faceti pentru a benefica la maxim de sprijinul acordat de HostGame.ro:
- formarea unei echipe din "prieteni" reali sau virtuali de pe net, care au cunostintele necesare si dorinta de a participa activ
- popularea comunitatii, in acest sens va recomandam sa citit si articolul de pe site Popularea serverului (Cum hostez ? Ajutor / Tutoriale> Popularea comunitatilor de jocuri> Popularea serverului )
- stabiliti clar ce servere doriti in comunitate, de exemplu:

*8 servere Counter-Strike 1.6 (CS 1.6), (war ,clasic, gg, zm, dr, furien...)
*1 Counter-Strike Source (CSS),
*1 CS Global Offensive(CS-GO),
*2 SA-MP
*1 Minecraft
*1 Left 4 Dead 2

- pentru fiecare host server trebuie sa aveti un detinator care sa se ocupe de administrare si populare, iar ulterior de plata acestuia;

- postati tutoriale pe forumul comunitati, asigurati asistenta tehnica celor care nu se pricep, nu fiti secretosi impartasiti experienta voastra, invatati de la occidentali, ati vazut ce forumuri populate au si fiecare isi publica realizarile cu surse cu tot si explicatii, imbunatatiri. Daca ii invatati, o sa poata sa-si intretina singuri hostul si voi puteti sa va ocupati de comunitate in general sau de alti incepatori.


Skype : Cornel_HostGame.ro

Cod banner:

Cod Banner 1

 <div style="text-align:center"><br /><img src="http://www.hostgame.ro/images/comunitati/groups%20comunity%20games%202.png" alt="groups%20comunity%20games%202.png" height="50" width="590" /></a><br /></div><br /><div style="text-align:center"><br /><a href="http://hostgame.ro" title="www.HostGame.ro - Gazduire servere jocuri de inalta calitate la preturi mici!"><img src="http://hostgame.ro/images/prm/hostgame_animat.gif" alt="hostgame_animat.gif" height="85" width="590" /></a>

 

Banner 1

hostgame_animat.gif

sau

Cod banner 2


<div style="text-align:center"><br /><img src="/media/cms/2016-09-30/host_game_7x7.png" alt="gmg_negru.png" height="50" width="590" /></a></div><div style="text-align:center"><a href="http://hostgame.ro" title="HostGame.ro - Gazduire servere jocuri de inalta calitate la preturi mici!"><img src="http://hostgame.ro/images/prm/hostgame_animat.gif" alt="hostgame_animat.gif" height="85" width="590" /></a></div>

Banner 2

 
hostgame_animat.gif

Comentarii

Trebuie să fii autentificat pentru a adăuga un comentariu!
 • CristiOGP 19.10.2013, 17:02
  Cea mai buna firma de hosting din Romania, dupa parerea mea. M-au ajutat foarte mult cand nu aveam suficienti bani sa platesc factura, m-au mai lasat cateva zile sa strang suficienti bani. Recomand cu mare incredere!
 • 09.04.2013, 10:56
  De treaba cei de la hostgame.ro
  Am primit un server la promotie.
  Serverul e fara lag, sv_downloadurl automat
  Recomand hostgame.ro
FidelityWorks.ro foloseste cookies pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta. Mai multe detalii