Filme online subtitrate top

The Book of Boba Fett - 2021 serial - STUDIO, Lucasfilm GEN Action,Adventure, Legendarul vânător de recompense Boba Fett navighează în lumea interlopă a galaxiei împreună cu mercenarul Fennec Shand când se întorc pe nisipurile din Tattooine pentru a-și revendica pretenția pe teritoriul fost condus de decedatul lord al crimei Jabba the Hutt.

The Wheel of Time - 2021 serial - STUDIO Studiourile de televiziune Sony Pictures GEN Aventura, Fantezie, Amplasată într-o lume fantastică în care magia există, dar numai unii o pot accesa, o femeie pe nume Moiraine se încrucișează cu cinci tineri și femei. Acest lucru declanșează o călătorie periculoasă, care se întinde pe lume. Bazat pe seria de cărți de Robert Jordan.

The Matrix Resurrections - STUDIO Warner Bros. Pictures GEN Science Fiction,Action, Întoarcerea într-o lume a două realități: una, viața de zi cu zi; celălalt, ce se află în spatele lui. Pentru a afla dacă realitatea lui este o construcție, pentru a se cunoaște cu adevărat, domnul Anderson va trebui să aleagă să urmărească încă o dată iepurele alb.

Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings - 2021 film - STUDIO Marvel Studios GEN Fantasy,Action  -Shang-Chi, maestrul Kung Fu bazat pe arme, este forțat să-și confrunte trecutul după ce a fost atras în organizația Zece Inele.

 

Comentarii

Trebuie să fii autentificat pentru a adăuga un comentariu!

Nu a fost făcut nici un comentariu.

FidelityWorks.ro foloseste cookies pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta. Mai multe detalii