Bukkit Minecraft Server Hosting

 

MineCraft este un joc pentru copii si adulti deopotriva, care te invata cum sa evoluezi, sa supravetuiesti, sa intelegi si pretuiesti.

Considerat de unii un Lego digital care ajuta la dezvoltarea imaginatiei, MineCraft poate captiva prin multiple posibilitati, care in varianta Multiplayer capata noi valente.

Serverele Minicraft sunt doua variante: cea originala (nemodificata, asa cum este pus la dispozitie de creatorul jocului) sau Bukkit (CraftBukkit).

MineCraft poate fi jucat atât singleplayer cat și multiplayer și dispune de patru moduri diferite de joc:
- Creativ,
- Supraviețuire,
- Adventure
- Hardcore.
Există mii de mods utilizator personalizate de jucatori.

Cele mai simple Servere sunt, de supraviețuire / hărți creative doar gigant cu unele trucuri (necesare pentru administrarea serverului și menținerea ordinii).  Serverele mai complexe oferă totul, de la mini-jocuri la Renovările tematice și modificări tematice de joc, care permit adminilor serverului de a transforma Minecraft într-o experiență cu totul nouă ca un joc de supraviețuire zombie, o echipă de-contra-team captura experiența pavilion, sau alte scenarii.

Bukkit este un proiect beta de mod server Minecraft , facut de la zero, pentru a oferii usurinta in administrarea  serverului.
Proiectul Bukkit nu este sustinut de producatorii Minecraft care au alta structura a serverului., dar ambele servere sunt pentru jocul Minecraft.

Bukkit Minecraft  doreste sa ofere un server Minecraft cu instrumentele necesare de a fi configurat exact cum vă place si de a instala, dezinstala orice plugin.

Proiectul Bukkit Minecraft  si-a propus:
- sa furnizeze toate documentele și resursele pentru a încuraja dezvoltatorii de plugin-uri de a face comenzile pe care le doresc.
- sa puna la dispozitie un sistem integrat de management plugin pentru actualizare, instalare și dezinstalare plugin-uri cu un clic pe un buton sau o simpla comanda, ( Plugin Repository).
- sa aiba pluginuri diverse care sa ofere caracteristici noi (ex. entitate anti-gravitație ), dand posibilitatea detinatorilor sa isi particularizeze serverul sa il faca deosebit fata de alte servere.
- sa permita scrierea plugin-uri în orice limbă cu ușurință.

Pluginurile Bukkit  se pot descarca de pe net, prin cautare folosind browserele specializate, sau de pe:

https://bukkit.org

https://www.spigotmc.org/resources/

https://dev.bukkit.org/bukkit-plugins/

O lista cu principalele pluginuri folosite, in Bukkit Minecraft, o gasiti pe site-ul HostGame.ro https://hostgame.ro/articole/minecraft_administrare/pluginuri_minecraft_craftbukkit/

Comentarii

Trebuie să fii autentificat pentru a adăuga un comentariu!

Nu a fost făcut nici un comentariu.

FidelityWorks.ro foloseste cookies pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta. Mai multe detalii