Cum ma conectez la GameCP?

 
 
Cum setez limba utilizata?
Am uitat parola, cum recuperez parola?

Toate serviciile de gazduire oferite de HostGame.ro sunt pe platforma Linux, inclusiv cele de Gazduire servere.

Oferim cele mai mici preturi de host raporat la calitatea asigurata. Calitatea unui serviciu este in stransa legatura cu pretul acestuia, am micsorat preturile, dar nu am facut rabat la calitate. Pentru a veni in intampinarea pasionatilor de jocuri avem promotii avantajoase (reduceri de preturi) si oferte de promovarea (sponsorizare) comunitati de jocuri.

La HostGame.ro totul este automat, dupa activarea serviciului de host, pe site-ul www.hostgame.ro/ro/ in Contul meu (sus), Administrare servicii (stanga), puteti vizualiza data inchiderii automate a hostului. Pentru prelungirea hostului inainte de data inchiderii, oricand se poate plati prelungirea hostului, pentru aceasta urmati tutorialul Plata prin sms - Prelungirea hostului (Comanda si Plata> Plata prin sms>Plata prin sms - Prelungirea hostului ). La plata prin SMS modificarea datei de inchidere a hostului se actualizeaza automat. Plata se poate face si prin transfer bancar.

Daca aveti nevoie de sprijin puteti sa ne contactati . Asistenta noastra este efectiva 24 de ore din 24 fiind asigurata atat prin Y.M., tutoriale, telefon, e-mail, cat si prin tickete.

Dupa efectuarea comenzii si confirmarea platii, o sa primiti un  e-mail de acces in GameCP care contine:

User Name:
Parola:
Link: http://gamecp.hostgame.ro
Game Server: - de exemplu HL - Counter Strike
Server IP: de exemplu 178.157.85.139:27015
FTP IP: 1
Rcon:

Conectarea la GameCP se face prin scrierea adresei de conectare (link-ul) pe care ati primit-o la activare sau dupa autentificare de pe site-ul http://www.hostgame.ro/ro/. Respectiv in Contul meu (sus), Administrare servicii (stanga), Administrare (stanga) (se viziualizeaza Plateste/Detalii), se apasa pe Detalii unde avem link direct catre GameCP. 

In Detalii serviciu se poate schimba DNS -ul (hostname) daca acesta este dat de HostGame.ro.

Dupa accesarea adresei GameCP (link-ul), scrieti userul si parola care au fost primite la activarea serviciului de gazduire.

Atentie:

- nu confundati userul si parola de acces ca utilizator pe site-ul http://hostgame.ro/, cu userul si parola de acces la GameCP

-la activarea serviciului s-a folosit un generator de parole puternice, asa ca scrieti sau copiati toata parola inclusiv parantezele gen {, [,(, ], ) sau }.

Cum setez limba utilizata?

Inainte de logare, aveti posibilitatea sa schimbati limba utilizata.

Va recomandam sa folositi engleza.

Am uitat parola, cum recuperez parola?

Daca ati uitat parola folositi butonul Forgot Password?

Treceti Username si Account E-mail (contul de e-mail) si apasati pe butonul Submit

Comentarii

Trebuie să fii autentificat pentru a adăuga un comentariu!

Nu a fost făcut nici un comentariu.

HostGame.ro foloseste cookies pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta. Mai multe detalii