Cum ma conectez la cPanel?

 Toate serviciile de gazduire oferite de HostGame.ro sunt pe platforma Linux, inclusiv cele de Gazduire domenii (web host).

Oferim cele mai mici preturi de host raporat la calitatea asigurata. Calitatea unui serviciu este in stransa legatura cu pretul acestuia, am micsorat preturile, dar nu am facut rabat la calitate. Pentru a veni in intampinarea pasionatilor de jocuri avem promotii avantajoase (reduceri de preturi) si oferte de promovarea (sponsorizare) comunitati de jocuri.

La HostGame.ro totul este automat, dupa activarea serviciului de host, pe site-ul https://hostgame.ro/ in Contul meu (sus), Administrare servicii (stanga), puteti vizualiza data inchiderii automate a hostului. 

Daca aveti nevoie de sprijin puteti sa ne contactati . Asistenta noastra este efectiva 24 de ore din 24 fiind asigurata atat prin tutoriale, telefon, e-mail, cat si prin tickete.

Interfata de administrare cPanel pusa la dispozitie de HostGame.ro asigura :Conturi e-mail, Fisiere (manager, backups, FTP Accounts, etc.), Inregistrari/Statistici, Securitate, Domenii (Subdomenii, DNS Zone Editor avansat,etc.), Baze de date: MySQL, phpMyAdmin, phpPgAdmin, PostgreSQL, Softuri: PHP, Perl, Ruby on Rails, Scripturi : CGI,  Auto-installer, etc. .

La achizitionarea unui serviciu de Web Hosting (Gazduire Web) primiti prin e-mail urmatoarele date:
+=================================================================+
Informatii cont

Pachet hosting: Gazduire Starter
Domeniu: domeniultau.ro
NameServer1: ns1.hostgame.ro
NameServer2: ns2.hostgame.ro

Detaliile de autentificare

Nume utilizator: usertest
Parola: D84cmewiaKWX

Conectarea la cPanel se face prin scrierea adresei de conectare (link-ul) pe care ati primit-o la activare sau dupa autentificare de pe site-ul http://www.hostgame.ro/ro/. Respectiv in Contul meu (sus), Administrare servicii (stanga), Administrare (stanga) (se viziualizeaza Plateste/Detalii), se apasa pe Detalii unde avem link direct catre cPanel. In Detalii serviciu se poate schimba domeniul (hostname) daca acesta este dat de HostGame.ro.
 

 

Comentarii

Trebuie să fii autentificat pentru a adăuga un comentariu!

Nu a fost făcut nici un comentariu.

FidelityWorks.ro foloseste cookies pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta. Mai multe detalii