Intelegere privind numele de domenii

 Urmareste HostGame.ro pe instagram

1. Introducere

Aceasta Intelegere privind numele de domenii (numita "Intelegere") face parte integranta din Termeni și Condiții de utilizare si stabileste conditiile utilizarii de catre Dumneavoastra a serviciilor FIDELITY WORKS S.R.L. de inregistrare si/sau administrare a numelui de domeniu.
Aceasta Intelegere va intra in vigoare in momentul acceptarii de catre Dumneavoastra a Termenilor și Condițiilor de utilizare.
FIDELITY WORKS S.R.L. isi rezerva dreptul de a modifica prezentul document, fara o notificare prealabila.

2. Selectarea unui nume de domeniu

Nu verificam daca numele, pe care l-ati selectat, prin utilizarea sa incalca drepturile legale ale altor persoane fizice sau juridice. Insistam sa investigati daca numele de domeniu pe care il doriti, prin utilizarea sa incalca drepturile legale ale altora. Puteti lua in considerare si cautarea uneia sau mai multor marci inregistrate care au legatura cu numele de domeniu dorit de dumneavoastra . Trebuie sa stiti ca exista posibilitatea ca in cazul in care ni se va intenta un proces sau vom fi amenintati cu intentarea unui proces in legatura cu numele dumneavoastra de domeniu, ne vom indrepta asupra dumneavoastra pentru a ne dezvinovati si a ne despagubi, in conformitate cu prevederile de mai jos privind despagubirile.

3. Plata de inregistrare si reinoire a numelui de domeniu

Plata pentru serviciul de inregistrare a numelui de domeniu se face in avans. Toate platile sunt ne-restituibile, in parte sau totalitate, chiar daca inregistrarea numelui dumneavoastra de domeniu este suspendata, anulata sau transferata inainte de sfarsitul perioadei de inregistrare.

Intra in responsabilitatea dumneavoastra de a va asigura ca platiti in timp util taxa de reinorire a numelui de domeniu. In cazul neplatii taxei de reinoire a domeniului, inregistrarea numele domeniului dumneavoastra va fi anulat. Sunteti de acord ca FIDELITY WORKS S.R.L. nu va avea nici o responsabilitate in privinta oricarei asemenea anulari.

4. Rambursari

Sunteti de acord cu pierderea tuturor drepturilor asupra numelui de domeniu selectat in cazul rambursarii banilor la solicitarea companiei emitente a cartii de credit, bancii de unde s-a efectuat transferul sau a sumelor platite prin SMS, in cazul fraudei prin transfer de bani dintr-un cont bancar, fraudei printr-o carte de credit sau fraudei cartelei telefonice ori de neplata a sumelor datorate operatorului de telefonie, sau a oricarei plati cu rezerve. FIDELITY WORKS S.R.L. va fi singura care va decide daca va pastra numele de domeniu in portofoliul sau il va elibera pentru a fi utilizat de altii.

5. Politica rezolvarii disputelor

Sunteti de acord sa va supuneti actualei Politici uniforme de rezolvare a disputelor privind numele de domenii (numita "Politica rezolvarii disputelor"), care este incorporata in aceasta Intelegere si facuta parte a acestei Intelegeri. Oricaror dispute referitoare la dreptul de utilizare a numelui de domeniu li se vor aplica prevederile Politicii rezolvarii disputelor in vigoare la momentul contestarii de catre o terta parte a inregistrarii numelui dumneavoastra de domeniu, in cazul aparitiei unei asemenea contestari.
De asemenea, sunteti de acord ca in cazul aparitiei unei dispute cu o terta parte in legatura cu numele dumneavoastra de domeniu, veti despagubi si nu veti invinovati FIDELITY WORKS S.R.L., in conformitate cu termenii si conditiile continute in Politica rezolvarii disputelor. FIDELITY WORKS S.R.L. poate modifica oricand Politica rezolvarii disputelor. Continuare inregistrarii sau si utilizarii numelui dumneavoastra de domeniu dupa intrarea in vigoare a modificarii Politicii rezolvarii disputelor constituie acceptarea de catre dumneavoastra a acestor modificari. Daca nu sunteti de acord cu asemenea modificari, puteti solicita stergerea numelui dumneavoastra de domeniu.

7. Politici de utilizare

FIDELITY WORKS S.R.L. isi rezerva dreptul de a suspenda sau anula numele dumneavoastra de domeniu in cazul in care utilizati numele de domeniu pentru a trimite mesaje comerciale nesolicitate in contradictie fie cu legile aplicabile, fie cu politicile de utilizare obisnuite pe Internet, sau in cazul in care utilizati numele de domeniu in legatura cu activitati ilegale.

8. Autorizare terti si raspunderea

Sunteti de acord ca, in cazul in care numele dumneavoastra de domeniu este inregistrat in numele dumneavoastra de oricine actionand ca agent al dumneavoastra (de exemplu furnizorul dumneavoastra de servicii Internet, un angajat, etc.), sunteti obligat ca parte contractanta sa respectati toti termenii si conditiile specificate in prezenta, inclusiv Politica rezolvarii disputelor. Sunteti de acord ca daca autorizati o terta parte sa va utilizeze numele de domeniu, ramaneti detinatorul numelui de domeniu si ramaneti responsabil pentru indeplinirea tuturor obligatiilor continute in aceasta Intelegere.

9. Limitarea respunderii

Sunteti de acord ca FIDELITY WORKS S.R.L. nu va fi raspunzatoare in fata dumneavoastra sau a oricarei alte persoane in cazul oricarui prejudiciu care poate apare ca urmare a:
1.    oricarei pierderi a inregistrarii numelui de domeniu
2.    utilizarii numelui de domeniu

10. Schimbarea Inregistratorului

Politica NSI permite Inregistratului sa-si schimbe Inregistratorul pentru un nume de domeniu existent. Sunteti de acord ca puteti schimba Inregistratorul numai in conformitate cu politica ICANN, prezenta sau asa cum va fi ea modificata. Aceasta politica prevede:
In calitate de solicitant de înregistrare pe nume de domeniu, este unul dintre drepturile dvs. de a vă transfera numele de domeniu unui alt registrator sau solicitant al inregistrării si de a avea acces la informatiile necesare de la registratorul dvs. cu privire la procesul de efectuare a transferului dacă doriti să faceti acest lucru.

11.Reguli de inregistrare

Solicitarea inregistrari numelui de domeniui, presupune implicit ca aveti cunostinta de regulile de inregistrare, acestea fiind:

- Reguli de inregistrare domenii .RO

Reguli Inregistrare .RO

- Reguli de inregistrare domenii internationale

- .COM – Domenii cu scop comercial. Se aplica regulile: ICANN – COM .
- .NET – Domenii pentru retele, general sau comercial. Se aplica regulile: ICANN – NET.
- .ORG – Domenii pentru organizatii sau comercial. Se aplica regulile: ICANN – ORG.
- .BIZ – Domenii pentru firme sau uz comercial. Se aplica regulile: ICANN – BIZ.
- .INFO – Domenii cu scop general. Se aplica regulile: ICANN – INFO.
- .EU – Domenii cu scop general. Se aplica regulile: .EU.

12. Separabilitate

Sunteti de acord ca termenii acestei Intelegeri sunt separabili. Daca orice termen sau prevedere este declarat nevalid sau neaplicabil, nu vor fi afectate celelalte termene sau prevederi, care vor continua sa fie obligatorii.

Comentarii

Trebuie să fii autentificat pentru a adăuga un comentariu!

Nu a fost făcut nici un comentariu.

FidelityWorks.ro foloseste cookies pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta. Mai multe detalii