Servicile de host servere cu DNS free

HostGame.ro ofera DNS gratuit de forma domeniu.fhg.ro sau domeniu.hostgame.ro, setarea DNS-ului este automata la activarea hostului, iar acesta poate fi schimbat ori de cate ori este nevoie din pagina de administrare a serviciului respectiv, prin accesare: Contul meu, apoi in stanga Administrare servicii - Administrare/Detalii- Modifica hostname (DNS-ul se scrie cu litere mici). Pentru a salva modificarea se apasa pe butonul albastru.

hostname.jpg

Cum ma conectez cu numele serverului?

Pentru ca jucatorii sa se conecteze la un server trebuie sa scrie in consola jocului IP-ul serverului sau denumirea acestuia. Este mult mai usor pentru jucatori sa tina minte denumirea serverului decat IP-ul.

Cum pot sa ma conectez dupa nume la server?
Daca portul este public (:27015) conectarea se face direct Ex: cs.nume.ro
Daca portul este privat (:28015) conectarea se face adaugand portul Ex: cs.nume.ro:28015 

Nu este suficient sa scrii in GameCP denumirea pe care o alegi trebuie sa si aloci un DNS- la IP-ul serverului. (Cum schimbam numele serverului? )

Pentru a aloca un alt DNS serverului pe care il ai in administrare, decat cele oferite free de HostGame.ro trebuie sa detii un web host (Gazduire Domenii).

HostGame.ro are cele mai mici preturi raportat la calitatea asigurata, venind astfel in sprijinul pasionatilor de jocuri interactive pe internet. Preturile pentru gazduire domenii (web host) pornesc de la 1 euro.

Servicile de host servere cu DNS free nu implica doar o obligatie din partea firmei de host ci si din partea utilizatorului, beneficiarului.

Obligatiile asumate de firma de host:
- nu iti impune un DNS

Obligatiile asumate de utilizator, beneficiar:

Pentru a aloca un DNS la IP-ul serverului trebuie sa detineti un domeniu si un webhost (gazduire domeniu) de unde sa administrati domeniul respectiv.
Ce este DNS-ul - Domain Name System - Sistem Nume Domeniu - este un sistem de pastrare si interogare a unor date, folosit pentru a traduce numele de domenii in adrese IP si invers.
Ce este IP-ul -Internet Protocol Address - Adresa de protocol internet- este un protocol de "transmitere" informatii reprezentata in sistem binar pe 32 de biti sau in sistem: punct-zecimal: "178.157.85.2. "
Domeniul ajuta ca o adresa din reteaua de internet sa fie retinuta mai usor.
Este mult mai usor sa-ti amintesti un cuvant decat o serie de numere
Utilizatori retin mult mai usor:
*o adresa de tip domeniu (DNS) : hostgame.ro
decat
*o adresa de tip IP , numerica ori punct-zecimal de tip IP : "178.157.85.2"
Daca nu detineti un domeniu, atunci puteti sa solicitati printr-un e-mail la contac@hostgame.ro alocarea unui DNS conform specificatilor de pe site:
Citat:
"Subdomeniu: Da, gratuit pe HostGame.ro sau intr-o comunitate partenera (e.g. nume.fhg.ro sau nume.comunitate.ro)"
Exemplu de DNS, ce se poate aloca de catre HostGame.ro: ModCS.fhg.ro sau orice alta denumire pe care o doriti cu terminatia .fhg.ro
Pentru a primi DNS de la o comunitate partenera trebuie sa va inregistrati pe forumul comunitatii alese si sa faceti cerere pentru alocare DNS. Pe fiecare forum al comunitatilor partenere exista un model.
Comunitatile partenere sunt postate pe site-ul nostru.
Comunitatile partenere beneficiaza de anumite avantaje negociate cu fiecare comunitate in parte.

Daca detineti numai domeniu atunci aveti nevoie si de un webhost (gazduire domeniu) de unde sa administrati domeniul respectiv.

Vezi si Instalare DNS la un server (pentru cei care detin web host - gazduire domenii)

Comentarii

Trebuie să fii autentificat pentru a adăuga un comentariu!

Nu a fost făcut nici un comentariu.

FidelityWorks.ro foloseste cookies pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta. Mai multe detalii